IPA Regiunea 1 Bucuresti
Articole - ProfesionaleNOTA privind participarea la Conferința Institutului Internațional de Audit organizată de către IIA Bulgaria și România, cu sponsorizarea parțială a IIA și KPMG, TeamMate

Image

În perioada 06.06-07.06.2013 cu sprijinul financiar al IPA Regiunea 1 București (care a decontat contravaloarea transportului, cazării și mesei) doamna Cms de poliție Bogrea Cătălina din cadrul Direcției Audit Public Intern  a MAI a participat la Varna, Bulgaria la Conferința Internațională a Auditorilor. Mai jos prezentăm structurat nota întocmită de doamna Cms. de poliție Bogrea Cătălina privind conținutul  desfășurării lucrărilor conferinței.

 

Citeste articolul

Ediția a- III-a, a Conferinței Internaționale în domeniul Relațiilor Publice din Ministerele de Interne Europene

Image

“Bună ziua, Biroul de Presă al MAI!”, “Good afternoon, Garda Siochana Press Office”, “Buon Giorno, Ufficio Stampa, Polizia di Stato”, “Bonjour, Bureau de Presse- Ministere de l’interieur” sunt cuvinte care răsună zilnic în birourile de presă europene. Communicate, briefing-uri, telefoane, jurnalişti, răspunsuri, ştiri, întrebări-toate sunt aspecte ale activităţii de comunicator.

 

Citeste articolul