IPA Regiunea 1 Bucuresti
Articole - SportiveServicii prin amiciţie

Image

Asociaţia Internaţională a Poliţiştilor, structură cu statut juridic independent faţă de Ministerul Administraţiei şi Internelor, păstrează în continuare bunele tradiţii de colaborare cu toate unităţile ministerului şi nu de puţine ori activitatea celor două s-a intersectat atât în sfera pregătirii profesionale, cât şi în zonele prin care poliţişti din toate ţările se întâlnesc în spirit de amiciţie în cadrul întrunirilor culturale, sportive sau turistice.

De cele mai multe ori aceste întruniri fac loc dezvoltării relaţiilor de prietenie, de cunoaştere reciprocă pentru o posibilă colaborare profesională atunci când situaţiile operative impun aceste lucru.<...

TARAGONA -SPANIA

Image

În perioada 08-12 iunie 2011, echipa de fotbal a IPA Regiunea 1 București a participat la ediția a-IX-a a Campionatul internaţional de fotbal în 7” organizat de IPA Tarragona-Spania.

Competiția s-a desfășurat în orașul Taragona din Spania iar delegația noastră a fost compusă din 20 de persoane.  La această ediție echipa de fotbal a regiunii nu a reușit calificarea în grupe.

&n...